fredag 17 augusti 2012

En naken man!

Jag brukar lite stolt säga att det är rena safarit när man är här på Brogården och promenerar eller rider. Man får se alla möjliga vilda djur och fåglar. Rådjur är naturligtvis ett självklart inslag, rävar förekommer ofta och något år hade vi ett gryt fullt med ungar, bäver ses simma i åna med jämna mellanrum och grävling syns också ofta. Namn på fåglar vågar jag mig inte på men åna drar en hel del sjöfåglar och nyskördade gärder drar en del rovfåglar Änder och gäss finns det i massor.

Idag fick vi se något som vi aldrig tidigare sett här. Först på håll såg vi en eka i åna med en person i. Inget ovanligt med det. Det fiskas en del här. När vi kom närmare så såg vi att han hade bar överkropp. Och vi tyckte att det såg ut som att han var naken! Han kan ju haft hudfärgade kallingar på sig också förstås.

Vi passerade honom under kvävda fniss. När vi kommit uppströms en bit står där ett par och ska lägga i sin kanot. Enda vägen de sedan kunde ta sig var nerströms mot mannen. Vi försökte prata med dem men de förstod inte svenska. Undrar vad de tänkte när de ett par kurver längre fram mötte mannen i ekan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar