söndag 27 januari 2013

Sista natten i urgröpta sängar

Sent igår kväll bestämde vi oss för att köpa nya sängar och att vi som igår gick och lade oss en sista gång i de gamla urgröpta madrasserna. Söndagmorgonen kom och vi åkte in till Mio och Jysk och tittade på utbudet. Provlåg flera sängar och vred och vände. Till slut bestämde vi oss för två madrasser med tillhörande bäddmadrass på Jysk. Vi sade till om vårt val till expediten och spankulerade omkring i butiken och plockade åt oss nya påslakansätt och nya täcken m.m. Nu skulle vi hem och storstäda sovrummet och montera in de nya madrasserna i sängramen!

Det var ganska mycket folk på Jysk idag men till slut blev det vår tur i kassan. Då sa kassörskan att vi fick komma och hämta sängarna om 1-2 veckor. Gissa om vi blev långa i synen! Vilken besvikelse! Det var en beställningsvara... Vi åkte hem de nya täckena och lät allt stå kvar i säcken. Sovrummet blir städat en annan dag.

1 kommentar:

  1. Ha ha , hur kan ni tro de har sängar som lagervara? Vi kan inte ens handla på Mediamarkt, de har aldrig det hemma som vi ska ha. Antingen får vi köpa ngt vi inte ville ha eller utställnings ex. Har börjat med att inte handla alls då. Samma visa på MIO. Skulle köpa byrå till tv rummet. Hitta till slut den ve verkligen ville ha. Fanns bara utställnings ex, då tog vi den......

    Säng borde vi oxå köpa ny. Funderar på om vi dka göra som min syster. De tog bort bäddmadeass plus nästa madrass i sin kontinental aäng. Köpte sen en "tempur" bäddmadrass. Vår säng är för mjuk så det kan oxå vara en billig lösning.

    SvaraRadera