torsdag 1 november 2012

Höstlov

Barnen har höstlov och det förväntas att man ska hitta på en massa roliga saker. Stackars våra barn... Vi jobbar båda två hela veckan. Vi är trötta och sura och orkar knappt titta på film tillsammans med barnen. De är hemma och ser på TV, spelar dator och TV-spel. Och då skäller vi på dem för att de inte aktiverar sig... Själv hade jag tänkt att hinna göra så mycket på lovet både för egen del och för barnen. Skulle jobba halvdagar och få lite tid över till annat. Umgås med vänner t.ex. Men det prioriteras som vanligt bort.Hur skapar man sig tid? Det kan inte vara meningen att man som 39-åring ska längta till pensionering?

Istället för att minskat har nu tvätthögen, disken, dammråttorna, oringda samtal och ostädade garderober bara ökat. Någonstans är det galet. Jag kan bara inte se vart.

1 kommentar:

  1. Våra barn hade höstlov för två veckor sedan, men det fick bli fritis tre dagar o ledigt två. Men så väldigt mkt roligt blev det inte ändå. Men de slapp i alla fall fritis o dagis. På tritis hade de åkt till badet på onsdagen så det va nog roligare att va där än hemma!

    SvaraRadera